Tulenkestävää jo vuodesta 1984

Borgestad Fabrikker AS

borgestadfabrikker.com

Norjalainen toimittajamme operoi maailmanlaajuisesti ja on erityisen vahva tulenkestävien vuorausmateriaalien toimittaja alumiini-, ferrokromi- ja terästeollisuudessa. Borgestadin kehittämiä bauksiittipohjaisia erikoismassoja olemme hyvällä menestyksellä käyttäneet erilaisten voimakattiloiden kriittisissä osissa, kuten esimerkiksi kiertopeti- ja jätteenpolttokattiloiden ns. target-alueilla, jotka altistuvat äärimmäiselle kulumiselle.

 

Fuchs Lubritech GmbH

fuchs-lubritech.com

KS Paul Products Limited on vuonna 1945 perustettu voitelualaan erikoistunut yritys, joka yrityskaupan myötä kuuluu nykyään maailmanlaajuiseen Fuchs-konserniin. Erikoisesti grafiittipohjaiset, tulenkestävät antisize- eli kiinnijuuttumisenesto- ja tiivistysaineet ovat saavuttaneet teräs- ja valimoteollisuudessa maailmalla vankan jalansijan. Näistä Moly-Paul-sektorin tuotteista yhtiöllämme on Pohjoismaiden yksinmyyntioikeus.

 

Purmetall GmbH & Co. KG

purmetall.de

Vuonna 1954 perustettu yksityinen osakeyhtiö Purmetall sijaitsee Ruhrin teollisuusalueen sydämessä. Yhtiö on erikoistunut terästeollisuuden eri tarpeisiin, kuten tulenkestäviin materiaaleihin ja tulenkestäviin apuaineisiin. Olemme Purmetallin agentti Suomen markkinoilla.