Tulenkestävää jo vuodesta 1984
Uutiset

2014

» 23/5/2014

Skamolex Glue - uusi edistyksellinen liimamassa

Aloitamme Skamolex Glue liimamassan myynnin Suomessa. Tuote on korkean lämmönkestävyyden ja hyvän tarttuvuuden johdosta erinomainen valinta mm. takkojen kuorirakenteiden pitäviin liitoksiin. Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin Muurauslaastit ja -liimat tuotesivulta..

2013

» 2/12/2013

Pienpakettien toimitus nyt myös Itellan kautta!

Olemme solmineet kuljetussopimuksen Itella Posti Oy:n kanssa, joka mahdollistaa entistä kustannustehokkaammat rahtihinnat pienpakettien toimituksissa. Tämä näkyy erityisesti yhden ja kahden levyn toimituksissa Helsingin Herttoniemen varastoltamme.

Esimerkiksi yhden vermikuliittilevyn (1000 x 610 x 25 mm) "Economy" rahtihinta on alle 18,- (+ alv) ja "Express Business" Perille-paketti alle 20,- (+ alv) (nämä ovat esimerkkejä kuljetushinnasta päivän pa-lisineen kaikkialle Suomeen). Itellan lisäksi meillä on luonnollisesti käytössämme aikaisemmat yhteistyökumppanimme kuten Kiitolinja ja Matkahuolto kuljetuspalveluineen.

Omat noudot varastolta on jatkossakin mahdollinen toimitustapa.

» 1/7/2013

BATCH-rekisterin käyttöönotto ja harmaatuonti

1.7.2013 lähtien ylläpidämme ns. BATCH-rekisteriä myymistämme CE-merkinnän vaatimustason rakennuslevyistä. Tästä rekisteristä voi jokainen joko viranomainen, rakennustarkastaja tai asennustyön tilannut yksityishenkilö tarkistaa ovatko asennetut levyt CE-merkittyä laatua vai ei.

BATCH-numeroinnin käyttö mahdollistaa tuotteen laadun varmistamisen ja ko. erän jäljittämisen aina valmistusprosessiin asti. Täten voidaan varmistaa, että kyseessä on kyseisen rakennuskohteen vaadittava aito ja oikea A1 tuote. Suomen rakennusmarkkinoilla 1.7.2013 alkaen käytettävät rakennustuotteet on oltava CE-merkittyjä ja varmistettavissa EY-vaatimuksenmukaisuustodistuksella. Levymme laatunimi on Skamol SKAMOTEC 225, ja se on CE-merkitty A1 paloluokan tuote.

Markkinoilla on jonkun verran Skamol kalsiumsilikaattilevyjen harmaatuontia jotka eivät ole A1 paloluokan tuotteita. Näihin emme luonnollisestikaan anna kyseistä todistusta, koska levy saattaa olla toista laatua, vaikkakin silmämääräisesti näyttää aivan samalta. Nämä kyseiset levyt ovat A2-st1 ja teolliseen tulenkestävään rakentamiseen tarkoitettuja laatuja, joita me olemme myyneet päätoimialanamme jo vuodesta 1985 lähtien. Nämä ns. harmaatuojat eivät esiinny Skamolin kotisivuilla Agent & distributors-linkin alla, vaikkakin esiintyvät usein hyvin vakuuttavasti ja esittäen omilla sivuillaan aineistoa joka on suoraan kopioitu päämiehemme aineistosta (asiavirhein maustettuina).

» 14/5/2013

Aloitamme SkamoPlus homesaneerausmenetelmän markkinoinnin Suomessa!

Aloitamme uuden edistyksellisen hometta torjuvan eristysmenetelmän markkinoinnin. Voit tutustua menetelmään tarkemmin SkamoPlus -tuotesivulta..

2011

» 5/11/2011

Skamotec kalsiumsilikaattilevylle CE-merkintä

Skamotec kalsiumsilikaatti-eristyslevyille on myönnetty CE-merkinnät. Tuoteluokittelua on myös muutettu selkeämpään suuntaan.